The Ginger BrewJet van de Griendt

Voorstellen

Als Internationaal Biersommelier en brouwer heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Vol passie en enthousiasme ben ik een nieuwe weg ingeslagen in mijn carrière. 
Wonend onder de rook van Rotterdam rijd ik het hele land door voor mijn werk met als tweede thuisbasis Brouwerij St. Joris in Breda. 

Naast dat ik altijd razend enthousiast wordt van bier, brouwen en mooie verhalen; word ik ook blij van koken (vooral als het goed is gelukt) en een sterke bak koffie (dus ochtendafspraken vormen geen probleem). De keukentafel zie ik graag gevuld met mijn vriend, te grote familie, lieve vrienden en onze twee honden die wachten op de restjes. 

The Ginger Brew

Al op jonge leeftijd vertelde ik aan mijn ouders gedurende onze vakanties in Griekenland "dit wil ik later ook". Geobsedeerd door kelners die met volle dienbladen door de zaak gingen, eigenaren vol trots in hun appartementen complex, het werkte aanstekelijk. Op mijn veertiende een afwasschort aangetrokken en uiteindelijk naar bedrijfsleider. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik de Hoge Hotelschool Den Haag succesvol heb afgerond. Daarnaast ook mijn Leermeester behaald en een Trainers certificaat op zak.

De wereld van bier bleef me interesseren en de keuze werd gemaakt om te starten bij het StiBon. De allereerste les voelde voor mij als thuiskomen, dit was waar ik naar op zoek was geweest! Ik heb het diploma Internationaal Biersommelier behaald, een titel die ik met trots draag en wat mij de mogelijkheid heeft gegeven om hier mijn werk van te maken. 

Met The Ginger Brew kan ik al het mooie van horeca werk, trainen en bier met elkaar combineren. Voor mijn werkervaring verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel via onderstaande button.

LinkedIn  


Passie voor bier

Brouwen, vertellen, proeven en ontwikkelen. Liefde voor bier is de drijfveer achter het enthousiasme en de kennis om van elke proeverij of event een succes te maken.


Passie voor horeca

Horeca en gastvrijheid stroomt door het bloed. Liefde voor het vak, het werken met mensen, een team naar topniveau te stomen; daar gaan we voor.


Passie voor verbinden

Water, mout, hop en gist.. Net als bij mensen ligt de magie in de combinatie. Ons doel is mensen verbinden door onze passie voor bier.

 

Beer always Creates a Difference

Een keer kennismaken om de mogelijkheden te bespreken?

Contactformulier